17.3. – 21.3. 2025
PO |
Jogurt s medem, banketka, ovocný bar 1,3,7 polévka – Zeleninový vývar s ovesnými vločkami 1,9 Filé na kmíně, brambory, zeleninový bar, tykvík 4 Chléb, šlehané máslo, zeleninový bar, mléko 1,7,11,12 |
ÚT |
Rohlík, pomazánka z červené čočky, zeleninový bar, mléko 1,3,7 polévka – Cuketová se špaldovými nočky 1,3 Vegetariánská boloňská omáčka, špagety, zeleninový bar 1,9 Ovocný domácí koláč s drobenkou, ovocný bar, mléko 1,3,7 |
ST |
Ovocné želé, ovocný bar, tykvík polévka – Z kořenové zeleniny s červenou řepou 9 Kuře na paprice, kolínka, zeleninový salát 1,7 Rohlík, máslo s vejcem, zeleninový bar, mléko 1,3,7 |
ČT |
Chléb, celerová pomazánka, ovocný bar, mléko 1,7,9,11,12 polévka – Masový vývar s kapáním 1,3,9 Hovězí znojemská pečeně, houskový knedlík, zeleninový bar 1,3,12 Veka, šlehané česnekové máslo, zeleninový bar, mléko 1,7 |
PÁ |
Puding, piškoty, ovocný bar 1,3,7 polévka – Z červené čočky a cizrny 1,9 Vepřové na kmíně, dušená rýže, zeleninový bar, mrkvík 1 Vícezrnná houska, sýrová pomazánka, zeleninový bar, mléko 1,3,7,11,12 |
Orientační seznam alergenů: 1 obiloviny obsahující lepek, 2 korýši, 3 vejce, 4 ryby, 5 arašídy, 6 sója, 7 mléko (včetně laktózy), 8 skořápkové plody (mandle, ořechy, …), 9 celer, 10 hořčice, 11 sezam, 12 siřičitany, 13 vlčí bob (lupina), 14 měkkýši (podrobný seznam alergenů v souboru PDF)